Разлика помеѓу преработките на „Главна страница“

Ја заменувам страницата со 'Стефан Арсовски е мочко и слаб ученик'
с (revert)
(Ја заменувам страницата со 'Стефан Арсовски е мочко и слаб ученик')
Стефан Арсовски е мочко и слаб ученик
{| width="100%"
|-
| width="60%" style="vertical-align:top" |
<div style="margin: 0; margin-right:10px; border: 0px solid #dfdfdf; padding: 0 1em 1em 1em; background-color:#FFFFFF; align:right;">
 
<div style="background-color:#B5A642;font-size:1px;height:8px;border:1px solid #AAAAAA;-moz-border-radius-topright:0.5em;-moz-border-radius-topleft:0.5em;"></div>
<div style="border:1px solid #E0E0F0;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:3ex; background-color:#FFFFFF;">
[[Податотека:kniga.jpg|left|100px]]Добредојдовте на '''Викикниги'''! Овој проект претставува збирка на најразлични видови на книги, како учебници, упатства и стручна литература на најразлични теми. Исто така тука се содржат и делата на разни македонски автори кои значително придонеле кон развојот на македонскиот јазик и/или македонската книжевност. Сега засега Викикнигите имаат '''{{NUMBEROFARTICLES}}''' статии (заглавја).<br clear="all" />
</div>
 
<div style="background-color:#B5A642;font-size:1px;height:8px;border:1px solid #AAAAAA;-moz-border-radius-topright:0.5em;-moz-border-radius-topleft:0.5em;"></div>
<div style="border:1px solid #E0E0F0;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:3ex; background-color:#FFFFFF;">
{{Библиотека}}<br clear="all" />
</div>
 
| style="vertical-align:top" |
<div style="background-color:#CD7F32;font-size:1px;height:8px;border:1px solid #AAAAAA;-moz-border-radius-topright:0.5em;-moz-border-radius-topleft:0.5em;"></div>
<div style="border:1px solid #F0E0F0;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:4ex; background-color:#FFFFFF;">
{{Развој}}<br clear="all" />
</div>
 
<div style="background-color:#CD7F32;font-size:1px;height:8px;border:1px solid #AAAAAA;-moz-border-radius-topright:0.5em;-moz-border-radius-topleft:0.5em;"></div>
<div style="border:1px solid #F0E0F0;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:3ex; background-color:#FFFFFF;">
{{Информации}}<br clear="all" />
</div>
 
|}
 
<div style="background-color:#CD7F32;font-size:1px;height:8px;border:1px solid #AAAAAA;-moz-border-radius-topright:0.5em;-moz-border-radius-topleft:0.5em;"></div>
<div style="border:1px solid #F0E0F0;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:3ex; background-color:#FFFFFF;">
</div>
 
{{Сестрински проекти}}
 
[[bg:]]
[[ca:]]
[[de:]]
[[dk:]]
[[en:]]
[[eo:]]
[[es:]]
[[fa:]]
[[fr:]]
[[he:]]
[[hu:]]
[[hr:]]
[[id:]]
[[it:]]
[[ja:]]
[[ko:]]
[[la:]]
[[nl:]]
[[no:]]
[[pl:]]
[[pt:]]
[[ro:]]
[[ru:]]
[[sq:]]
[[sk:]]
[[sr:]]
[[fi:]]
[[sv:]]
[[th:]]
[[zh:]]
Анонимен корисник