Разлика помеѓу преработките на „Технологија и применети науки“

 
== Електротехника ==
Електрониката е една од многуте научни дисциплини и се занимава со проучување на електронски елементи нивни карактеристики и точни вредности
elektronikata e edna od mnogute naucni disciplini i se zanimava so proucuvane na elektronski elementi nivni karakteristiki tocni vrednosti
Анонимен корисник