Разлика помеѓу преработките на „Главна страница“

rv. vandalism
(Откажано уредувањето 8661 на уредникот 77.29.33.87 (разговор))
(rv. vandalism)
<div style="background-color:#B5A642;font-size:1px;height:8px;border:1px solid #AAAAAA;-moz-border-radius-topright:0.5em;-moz-border-radius-topleft:0.5em;"></div>
<div style="border:1px solid #E0E0F0;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:3ex; background-color:#FFFFFF;">
[[Податотека:kniga.jpg|left|100px]]Добредојдовте на '''Викикниги'''! Овој проект претставува збирка на најразлични видови на книги, како учебници, упатства и стручна литература на најразлични теми. Исто така тука се содржат и делата на разни македонски автори кои значително придонеле кон развојот на македонскиот јазик и/или македонската книжевност. Сега засега Викикнигите имаат '''{{NUMBEROFARTICLES}}''' статии (заглавја).<br clear="all" />
[[Податотека:kniga.jpg|left|100px]] Andrej Jovanovik has the coolest haircut :D
Добредојдовте на '''Викикниги'''! Овој проект претставува збирка на најразлични видови на книги, како учебници, упатства и стручна литература на најразлични теми. Исто така тука се содржат и делата на разни македонски автори кои значително придонеле кон развојот на македонскиот јазик и/или македонската книжевност. Сега засега Викикнигите имаат '''{{NUMBEROFARTICLES}}''' статии (заглавја).<br clear="all" />
</div>
 
4

уредувања