Разлика помеѓу преработките на „Главна страница“

Нема измена во големината ,  пред 8 години
с
Заштитена „Главна страница“ ([Уредување=Допуштај само администратори] (бесконечно) [Преместување=Допуштај само администратори] (бескон�
с
с (Заштитена „Главна страница“ ([Уредување=Допуштај само администратори] (бесконечно) [Преместување=Допуштај само администратори] (бескон�)
339

уредувања